MENU EU/PLEU/PL Szukaj NSK - Motion & Control
NSK Wiadomości

NSK przechodzi niesłychanie ekscytujący okres zmiany. W roku 2016 zadebiutowaliśmy na targach Automechanika we Frankfurcie, a teraz z dumą możemy nazywać się partnerem niezależnego rynku części samochodowych (AAM). Jako jeden z wiodących światowych producentów piast kół, łożysk układu przeniesienia napędu i układów kierowniczych zawsze szukamy nowych sposobów dzielenia się aktualnościami dotyczącymi naszej firmy z naszymi lojalnymi klientami i zainteresowanymi. Odwiedzaj nasze centrum multimedialne dostępne online regularnie, aby zapoznawać się z najbardziej aktualnymi informacjami dotyczącymi strategii NSK, członkostw, sieci sprzedaży hurtowej, wydarzeń i naszych najnowszych produktów.

Najnowsze informacje przekazywane przez branżowych profesjonalistów znajdziesz także w naszym dostępnym online magazynie, NSK Automotive Aftermarket. Jego publikowanie rozpoczęliśmy w 2016 roku, świętując w ten sposób 100 lat, które upłynęły od skromnych początków NSK w Japonii. Zostań jego subskrybentem, aby otrzymywać informacje o produktach, gruntowne charakterystyki oraz komentarze czołowych przedstawicieli NSK.

Nasze archiwum online jest dostępne bezpłatnie dla hurtowników, dystrybutorów, dziennikarzy i wszystkich zainteresowanych naszą niesamowitą historią. Od wglądu w nasze najnowsze idee dotyczące strategii po uczestnictwo w prestiżowych imprezach w całej Europie – zawsze jest coś do przekazania. Przejrzyj nasze informacje prasowe, aby dowiedzieć się więcej o podróży NSK i o tym, jak staliśmy się firmą, którą dziś jesteśmy.

Dowiedz się więcej o NSK jako lepszym partnerze AAM>

W przypadku pytań dotyczących informacji prasowych NSK Europe prosimy o skorzystanie z naszego formularza kontaktowego lub zwrócenie się do działu prasowego za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres info@nsk-autoaftermarket.com.

Artykuły i komunikaty prasowe NSK:

Czasopismo

NSK Automotive Aftermarket